Frankrike vant Junior Eurovision Song Contest 2020! 🇫🇷

***

Den 18. utgaven av Junior Eurovision Song Contest gikk av stabelen i Warszawa i ettermiddag. Polen var vertskap for andre året på rad etter å ha vunnet i både 2018 og 2019. På grunn av den pågående Corona-pandemien ble alle bidragene fremført fra deres eget hjemland, mens hovedsendingen og avstemmingen foregikk i TVPs studio i Warszawa.

Tyskland deltok i år for aller første gang, mens Albania, Armenia, Australia, Irland, Italia, Nord-Makedonia, Portugal og Wales valgte å trekke seg. Dermed var det kun 12 land som deltok i år. Norge har som dere sikkert vet, ikke deltatt siden Malin sang oss til en femteplass i Hasselt i 2005.

Avstemmingen har allerede pågått et par dager på JESC.tv, men før disse poengstemmene ble talt opp, fikk vi jurystemmene, som ga seieren til Valentina fra Frankrike med 88 poeng

Etter at alle online-stemmene var talt opp satt vi igjen med Frankrike som fikk 200 poeng totalt og vi i Eurovision Norway gratulerer så mye med seieren! 🎉 Vi ses i Paris 2021! 🇫🇷

Copyright EBU Nathalie Guyon

Kommentarer er stengt.

av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: