💥Dette er Eurovision-sendingene, som du bare MÅ se!

Eurovision-uka er i gang! Eurovision Song Contest er avlyst, men det stopper ikke fansen og vennene til verdens største musikkonkurranse. Denne uka byr på sendinger hver dag rundt om i deltakerlandene, men vi har plukket ut de programmene som i størst grad er mest interessante for folk flest.

Eurovision: Europe Shine A Light will bring audiences together on ...

Her er høydepunktene du bør få med deg i Eurovision-uka 2020

 

Tirsdag 12.mai: 

❇️Eurovison Song Celebrate. Alle låtene i semifinale 1 presenteres i egen sending på den offisielle YouTube-kanalen til Eurovision. I denne semifinalen skulle Ulrikke deltatt for Norge. Det er i denne sendingen du får høre Norges bidrag «Attention». Sendingen starter kl. 21.00, og kan sees her. 

Onsdag 13.mai: 

🇳🇴Postkort Rotterdam  Eurovision Norway går gjennom alle låtene som skulle deltatt i Eurovision Song Contest.  Vi vurderer de siste 14 låtene. Sendes direkte på vår Facebook-side kl. 19.00. Sendingen kan sees her

Torsdag, 14.mai:

❇️Eurovison Song Celebrate. Alle låtene i semifinale 2 presenteres i egen sending på den offisielle YouTube-kanalen til Eurovision. Sendingen kan sees her

🇸🇪Svenskene skal kåre sin vinner av årets Eurovision-bidrag. 41 låter har blitt til 25, og Norge er et av bidragene som har klart å komme seg til svenskenes alternative finale. Programmet heter Sveriges 12:a, og kan starter kl. 21.00. Sendingen kan du se direkte her, men det er kun svenskene som får lov til å stemme.

Fredag, 15.mai: 

🇳🇴 NRK kårer «Norges vinner» i programmet: Eurovision Song Contest: Norge bestemmer. NRK har plukket ut 12 låter som du kan stemme over. Disse tolv låtene er plukket ut etter meningsmålinger fra fans, oddsen og «ESC-eksperter». Vi i Eurovision Norway har sendt inn vår Topp12 – etter at medlemmene våre i forumet stemte over låtene. Sendingen starter kl. 20.05, og kan sees på NRK1 – eller via nett her.

Lørdag, 16.mai: 

❇️Europe Shine A Light. Dette er det offisielle programmet som sendes samtidig i alle landene som skulle deltatt i årets Eurovision Song Contest. Sendingen starter kl. 21.00, og kan sees på NRK1.

 

Eurovision Norway

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.