Island gir Norge en foreløpig 8.plass!

Sist lørdag var det tid for andre runde med det islandske ESC-programmet Alla leið, hvor de gjennom fire programmer skal kåre deres vinner av årets Eurovision. Hvert program tar for seg 10 bidrag fra årets konkurranse og deler ut poeng – slik som NRKs «Adresse Europa» er lagt opp, bare at der kåret historiens største minneverdige øyeblikk.

Denne lørdagens sending ble følgende land presentert: Romania, Belgia, Kypros, Norge, Israel, Kroatia, Nederland, Malta, Ukraina og Azerbaijan. Nederst på poengtavla havnet Kypros med 13 poeng, men Norge og Ulrikke fikk 26 poeng og havnet på en 4.plass. Øverst med 40 poeng finner vi Ukraina med deres bidrag Solovey.

 

Etter andre sending med det islandske ESC-programmet Alla leið, er 20 bidrag presentert og har fått sine stemmer. Nederst med bare 11 poeng, finner vi våre venner i øst, Sverige og The Mamas med Move. Litt over midten ligger Norge og Ulrikke på en 8.plass. Helt øverst regjerer førsteplassen fra første program, Italia og Diodato med Fai Rumore med sine 48 poeng.

Kommentarer er stengt.

av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: