Kun 4 av de drøyt 1000 innsendte bidragene blir å høre i MGP 2019..

MGP-generalen Stig Karlsen kan fortelle at den norske finalen i Melodi Grand Prix allerede begynner å ta form.

7 låter og artister er allerede klare. I fjor klarte mediene å få tak i hvilke artister som var klare for MGP, en god stund før lanseringen. Det vil neppe skje under årets sesong, da MGP-general Stig Karlsen vil holde kortene tettere inntil brystet.

Jeg kan røpe at flere av årets artister og band er veldig kjente, de fleste er etablerte og bør være kjent for mange, forteller MGP-general Stig Karlsen til Dagbladet.

NRK fikk tilsendt drøyt tusen låter til neste års Melodi Grand Prix. Bare 4 (fire!) av disse blir med i den norske finalen. De andre 6 bidragene som vil utgjøre den norske finalen vil bestå av låter fra spesialinviterte artister.

60677442

– Blant de tusen bidragene vi har fått tilsendt, er det langt mellom de virkelig gode låtene. Jeg tipper vi vil sitte igjen med fire av de tusen innsendte i finalen, mens seks kommer fra komponister vi selv har tatt kontakt med, sier MGP-general Stig Karlsen til Dagbladet.

 

I utvelgelsen av artister og låter til neste års MGP, er det to ting som er viktige for NRK. Originalitet og høy musikalsk kvalitet på den ene siden – og stor underholdningsverdi på den andre.

Vi ønsker knallgode poplåter, men også bidrag som er mer morsomme og har større underholdningsverdi, forteller Stig Karlsen i NRK.

Hvilke type låter blir å høre i Melodi Grand Prix 2019? Til det kan MGP-redaksjonen allerede nå avsløre at hovedvekten er raske dansbare poplåter, men det blir også innslag av rock og ballader.

Samtlige låter og artister vil bli lansert 25.januar under en egen pressekonferanse.

 

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.